when you've hated someone for so long

When you've hated someone for so long,
and then they eventually make you smile again.

telo vreteno


När jag fick avnjuta Papa's fantastiska Risotto..

Still makes me cry


Gråter lika mycket varje gång..

trois


tumblrlove


story of my life


love


så jag


a little time to look around me


Ikväll jobbar vi igen. Älskar min arbetsplats. Önskar att vi hade öppet mer, så jag kunde jobba där oftare. Hur många är så lyckligt lottade i livet så man älskar det man jobbar med?

truth 3.0


truth 2.0


truth


Finally..


Sometimes I wish I could just pack my bags, and leave..

I wanna know what love is


Åt lunch med min käre bror idag, fikade på Le Café och sen mös jag med Fina Sandra på Grodan. Nu ska jag fortsätta i samma anda som jag haft senaste veckan, Sex and The City mys i sängen med min gosiga kisse

Could have been mine..


Den här jackan hade kunnat vart min, men eftersom jag var dumsnål så försvann den nu till någon annan lycklig ägare.. Jag gråter floder här hemma, och hoppas på att nästa säsongs ska komma in imorrn så jag kan få köpa den istället!

Monday


Times like these.. and times like those..
Idag har jag lekt med min katt, som (jag tycker) inte är som vanliga katter, för han älskar vatten.. Och gillar speciellt att sitta i duschen efter man duschat.. Och vrider man på kranen bara liiiiite grann så leker han med vattendropparna.. Sen åt jag middag med mamma på Italiano.. Mest fantastiska kyckling risotton som finns! Mums!

Roleys that don't tick tock


Sunshine


Monsieur

Idag har jag äntligen fått mysa med min fina Denise, som bor i LA annars. Hon är hemma och myser i en månad, innan skolan börjar igen i februari.. Vi åt frukost, gick på stan, och unnade oss varsitt par aladdin byxor från Monki för 100kr styck. Nice.. Nu sitter hon på Fridays och äter gott, och jag ligger i sängen och funderar vad jag ska göra med min lediga Söndagkväll.. Tips?

min fina D, och hennes Happy.

Paparazzi

pic, stureplan.se

Denise berättade för mig idag att jag fanns med på Fashion Paparazzi på Stureplan.se
Trodde hon skämtade, men till min stora förvåning fanns jag faktist med där på riktigt.
Tack!

the old zoo

pic. saniaclaus

Balenciaga

pic, balenciaga.com

toddlers and tiaras

Jag är inget fan av små mini-miss world.. Men once and a while när det dyker upp ett sånt här ansikte i modebranschen så måste man stanna upp och säga wow.. thylane lena rose blondeau, vilken star to come..

Working Lady

Nu är min måndag morgon äntligen kommen..


sometimes it lasts


Heading down to the diner..


Bam Mr.Louboutin


Alltså. Hej. Dör. Lite inombords. Nej, det går inte att köpa sånna här i kopia. Nej. Det blir att spara ihop till ett par. Mums. Christian Louboutin. Hej.

the killing moon


Summertime

Jag kom ut genom dörren idag iallafall.. Till närkrogen Paparazzi för lite pasta.. Jag saknar värmen, så nu sitter jag här och kollar på alla möjliga alternativ, Aruba vore fantastiskt.. Men thailand kanske? Jag tycker iof. att thailand är lite tacky, men det kanske finns små drömplatser där också?

lycka

Lycka skulle få vara att gå ut genom dörren klätt nånting såhär imorn..


Everyone's taking control of me..


Fail.

Kom inte ur lägenheten idag heller. Jag orkade inte. Jag bytte sängkläder istället, det tog helt seriöst 20 minuter. Jag kan inte bädda för fem öre. Därför behöver jag bli svinrik när jag "blir stor" så jag har råd med ett hembiträde.. Bortskämd snorunge som vuxit upp med en magisk mamma som gjort allt för mig.. Min mamma som förövrigt är i Spanien nu, saknar henne! Vill också åka till solen och ha det underbart.. Men lär väl inte komma någonstans på ett bra tag med tanke på att vi kom hem från LA för inte allt så längesen..
Inte kanske världens mest smickrande bild på mig och min mamma.. Men man tar det man har?

Sjuka shoppingbehov.

Hittade dom här Alexander Wang på Mrs.H's hemsida.. På Rea förstås (för allt är ju på rea just nu?) Funderar på att pallra mig dit och titta på dom!

Should I?

Ska man försöka ta sig ut idag eller? Men det är ju så kallt!

shoes

 

 

my. god.


Ch Ch Chung

Alltsååå, den där jackan! Är helt fabulous.. Om man inte kan sluta tänka på den betyder det väl att man måste ha den?
pic, knightcat

22

Jag fyllde 22. Det var ingen tråkig dag det! Ett vackert hermés armband i present och middag på Escalier med min fina familj!

In the city of Angels

Dinner at Gordon Ramsay at The London, Drinks at Roxbury, Cupcakes for Breakfast, Frontrow seats at The Tonight Show with Jay Leno, Brunch at The Real O.c. Diner, and my brand new baby Balenciaga. Los Angeles was Amazing, I really hope I can go back sometime next year.. Oh sorry, this year!

2012

Jag har varit sängliggandes i två dagar efter Nyårsafton. Jag är så trött som man kan bli. Eftersom 2011 var året av långpannor så var jag ju självklart tvungen att avsluta året med ett härligt 13 timmars pass. Med en nyårsbuffé på White Room och förstås ett härligt arbetspass. Efteråt åkte vi på en liten efterfest tillsammans med lite kollegor, firade in det nya året, festade till klockan 12 och åkte hem för att sova. Vaknade 20.00 och insåg att det var värre än döden. Jag som inte tål sprit bör egentligen aldrig dricka alkohol.. Men ett fantastiskt nyår..RSS 2.0