MidsummerMidsommar spenderades med nära och kära ute på Värmdö. Vi lade till Fireball till den svenska snapstraditionen, lekte lekar som alla fuskade på och hade det jävligt bra helt enkelt. Som ni ser fick jag också bada med kläderna på, ingen större hit då jag inte hade ombyte med mig - men ibland får man väl vara med på dom punkterna också! Jävligt bra dag

Let me kiss you hard in the pouring rain..

Ni får ursäkta min frånvaro - jag lovar att jag ska bli bättre på min blogg. Min tanke är väl att den ska vara i fullrulle, uppdateras dagligen till slutet på sommaren, början på hösten så jag har det i rutin i lagom tid tills jag flyttar till Los Angeles!Samtliga bilder är från Stureplan.se, och vill också passa på att tacka tjejerna på Fashion Paparazzi för dom fina kommentarerna!

every time I look at you you always look so beautiful..

Hoppas jag kan komma igång med min träning nu igen, har slackat lite på sistonde för jag har krökat så jävla mycket.. Och varit skadad, men främst för att mitt liv de senaste veckorna har bestått av jobb och sprit.. Inte ok.. Nu ska vi ändra på det, jag har sju månader på mig att få en kick ass body innan jag flyttar till USA ;)

SUMMERBURST

Kan inte fatta att det bara är 1 vecka kvar till SUMMERBURST!Samtliga bilderna är från www.stureplan.se

bildregn

 

Bildregn från de senaste dagarna.. Alltså - vilken brutalt sjuk vecka jag har haft - har festat som om jag vore typ 16 igen.. men har haft dom absolut bästa kvällarna i mitt liv typ! Bilderna är från allt möjligt bl.a. bakisbilder och mycke F12 häng! Och sen har jag ju förstås färgat håret.. Love it..

Rockin'

Live Laugh Love <3

RSS 2.0