story of my life


days of our lives



Dagarna bara springer förbi, men äntligen kan vi väl säga att våren har kommit till stockholm.. Just nu känns livet helt okej.. Rätt bra faktist, under omständigheterna.. Mycket jobb och mycket verkstad hos mig.. Mycket lek, tjo och stim också.. Och, f.ö. bara 15 dagar kvar till Los Angeles.. Gillart..

give me one good reason..



Dinner, snacks, my mothers spaghetti, sparklingliquorice water, behind the decks @ SUITE, and me - workmode.

Maxinne Björk



Jag har sedan "tidig" ålder alltid vetat vem Maxinne är, då hon för hundra år sen var tillsammans med en killkompis till mig.. Men det är på senaste som jag verkligen fått upp mina ögon för den här fantastiskt vackra kvinnan. Jag fullkomligt ÄLSKAR ju folk som går WILD & CRAZY, vilket om man skulle slå upp i en ordbok skulle man nog få en bild på Maxinne. Sån egen, genuin och cool stil som den tjejen har önskar jag att fler tjejer vågade sig på.. Alla hennes galna sminkningar, annorlunda klädval och förstås min personliga favorit, när hon färgade håret rosa! Alltså, HUR underbart!? Om ni inte redan hittat till Maxinne, så finns hon HÄR.

fuck this day


if you liked it, then you should have put a ring on it


Ångesten börjar lägga sig..

Jag har haft den värsta ångesten i mitt liv de senaste dagarna.. Inte kul.. Saknat min bästa vän Denise, som alltid lyckas befinna sig på andra sidan jordklotet när jag behöver henne som mest.. Men nu är det bara 19 dagar kvar tills jag får förenas med min älskling.. Fan vad jag saknar dig.. Sitter hemma hos mamma nu och ska få hemlagad spaghetti och köttfärssås.. Det är livet det.. Ska fan flytta in hos min mamma igen, och äta mammas mat varje dag.. Finns ingenting bättre.. ÄLSKAR min mamma - även fast hon e lite tjatig ibland..


ZKRILLEX



Såg igår att Skrillex ska spela på Peace&Love i sommar. Omg. Hejdå. Jag tror, jag måste dit. Wub wub wuuuuub!

haircut


hemligheten till en smal kropp

Min middag idag. Eftersom jag inte orkar ställa mig och ens göra en sallad idag.
Nu mina kära läsare, så ska ni få mitt recept till varför jag är "så" smal. Folk brukar ofta påpeka att jag inte förtjänar den kroppen jag har med tanke på att jag aldrig tränar (eller har nyligen börjat PW:a) och eftersom jag äter som en man (Alltså, jag och mitt 33 åriga ex åt lika stora portioner) .. Det finns INGEN nyckel till att vara vältränad eller smal. Alla måste jobba för det på ett eller annat sätt, sen finns det hälsosammare sätt och sämre sätt förstås.. Det är väl klart att alla kan vara smala om alla skulle vara bulimiker - men jag menar.. Ja, ni förstår..
Min hemlighet till min kropp, förutom att jag förmodligen måste ha en rätt bra matsmältningsförmåga är lathet. Japp. Jag är så fantastiskt, sjukligt, fruktansvärt lat. Så jag orkar aldrig laga mat. Jag orkar aldrig gå å köpa mat. Jag orkar aldrig tillaga mat som finns hemma. Resultatet blir ju då förstås att jag 8 av 10 gånger äter hämtmat/ute. Men iochmed min lathet, så kan det också betyda att jag lätt kan gå typ 2 dagar utan att äta mer än det som finns hemma som jag kan ta enkelt. Typ kex, "mackor" osv osv. Det är min hemlighet. Jag sa ju att den inte var bra, men om ni vill jobba ner kroppen på ett enkelt men ibland rätt hungrigt sätt så ja..

touch me, move me, take my body - don't refuse me




Men asså - finns det någonting den här unga kvinnan INTE kan göra? Sjunga, dansa, designa GRYMMA kläder, stilikon no1, jobba med världskända parfymer.. Nej, jag förstår inte - Superwoman? Ni hittar ju henne förstås i hennes fantastiska blogg som hon också driver..

the moon, like a spotlight on the lake


lifeonsundays

Maybe heaven right now is a devil or angel away


vill bara lägga in en liten kommentar om att..

... det bara är 23 dagar kvar till L.A.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dag 3,5

Idag efter 3/4 av dag 4 så slängde jag in min handduk på den här sjuka dieten.. Jag ska dock hålla mig ifrån att svulla mitt ansikte med allt jag saknat (ja, saknat på så kort tid) tills iallafall på Söndag.. Ska laga min kuksallad till middag ikväll också, med lite egg som protein (för jag behöver den energin ikväll på jobbet) - jag och Elin tog en fika i Västermalmsgallerian och jag hade tänkt att bara dricka min trötta loka och klara mig på de.. Så stod den där, och skrek mitt namn och jag hade inget val än att säga, wtf, jag har inte mått bättre dom här dagarna, min hy har blivit sämre än någonsin och jag har ingen anledning till att inte äta fet mat (med tanke på att jag blivit blessed med bra matsmältning) så jag gav upp!! Till den här:



och sen den här:



Kalla mig svag, eller dålig karaktär eller vad ni vill - men 3,5 dag på den bisarra dieten och jag ger mig fan en sjukt stor klapp på axeln. Alltså: att jag ens klarat mig såhär länge utan att dricka läsk (för det har jag fortfarande inte gjort än) är en SJUK eloge till mig med tanke på att jag vanligtvis snittar mellan 1 - 3 liter läsk om dagen.. Jag är NÖJD. RIKTIGT nöjd!

Sjukligt omotiverad

Känner mig sjukligt omotiverad nu.. Åt en sallad med ett och ett halvt ägg i.. Funderar på om jag ska ge upp den här skiten nu och erkänna mig besegrad av god mat och god dryck? Smälla i mig resterna av min godispåse som stått här, orörd brevid sängen i 3 dagar.. Jag har alltså, om jag klarar mig kvällen ut, klarat mig i tre dagar på BARA råa frukter och råa grönsaker, utan ens så mycket som salt. Och ja jag vet, det låter inte alls svårt - för jag sa exakt likadant.. Men det är SJUKLIGT svårt.. Så vad säger ni, ska jag ge upp det här nu? Eller ska jag fortsätta, och isåfall - hur länge till? Ni bestämmer! Hjälp en stackare i nöd!


Dag tre

Dag tre på min Detox. Det börjar gå bättre nu, men fortfarande är det så jävla svårt. Speciellt när man står framför nybakat bröd, och nybakta kakor och muffins hela dagen. Ja, jag jobbar ju extra på ett café som heter Emmas på Rörstrandsgatan. Emma och jag var kollegor en gång i tiden, och nu har hon öppnat eget! Så stolt :)

Idag har jag ätit: en banan, ett äpple, ett päron och en skål med jordgubbar. Hehehehe.. Gick förbi mcdondalds idag, igen, och vill bara springa in och typ ropa det här är ett rån: ge mig allt ni har! Meeeeen, jag SKALL klara detta..



Som ni ser MASSOR med MUMZ, som man bara vill äta nu nu nu!! Här nederst ser ni min buffé efter jag handlat inför min detox.. Ja, också bara massa gott iof..

Dag två

Nu börjar dag två av min Detox lida mot sitt slut. FYFAN va hungrig jag är haha.. Eller inte hungrig, bara inte tillfredställd. Imornkväll ska jag lägga till ett ägg i min middag.. Förstår ni hur gott de ägget kommer att vara? Hahaha.. Jag har iaf. bokat tid hos frisören på fredag, vi får se hur jag kommer ut därifrån.. Kan ju inte göra så mycket med håret nu när jag har page, men funderar på att lägga till en liten lugg, eller som jag tjatat om nu på sista tiden: lite färg i topparna.. Sov så gott små kycklingar.


I can't breathe



Efter mycket om och men, så fick jag äntligen träffa en kurator idag.. Precis som jag sagt till alla, så tycker jag att jag mår väldigt bra (oförskämt bra, med tanke på allt som hänt) men jag vet ju inte om jag kanske skulle kunna må bättre? Så nu tänker jag träffa henne ett par (miljoner) gånger, så får vi se ifall jag kanske kan bli en ännu lyckligare flicka.. Jag har ett starkt hjärta. Jag vill bara må bäst, så nu ska jag se till å göra det också..

Karaktär

Det här är sjukt. Jag tror att jag kanske bara inbillar mig hur mycket jag redan saknar smaken av salt, kött, godis. Jag tror att om jag bara hade bott hemma, och fått den här maten serverad till mig så hade jag nog inte tänkt så mycket på det. Undrar om jag kommer drömma om en stor saftig oxfilé inatt, och undrar hur lång tid det kommer ta innan jag vänjer mig vid det gröna? Håller ni tummarna för mig eller? MINST 3 dagar ska jag klara mig utan någonting annat än råa frukter och råa grönsaker.. Utan salt. Utan vinäger. Utan någonting..


I'd be a criminal

American denim at it's best.

på Måndag ger jag upp mitt liv..


På Söndag ska jag VRÄKA i mig allt jag kan tänka mig. McDonalds, pizza, läsk, godis, chips, bakelser, east allt.. För på Måndag tänker jag påbörja en Fruit och Vegetable Cleanse.. Jag fick inspirationen av min bästa vän Denise, som gjorde för några veckor sen.. Eftersom jag är så sjukt sockerberoende, och i princip inte gör någonting annat än att äta och dricka socker så ska det bli sjukt intressant att se hur länge jag klarar mig.. Ska försöka få med mig pappa på det här också så blir det kanske inte lika svårt.. Håller ni tummarna för mig?


Från och med måndag, bara RÅA frukt och grönsaker!


the bar closes..


die.


give me that o

Det här är mitt nya obession plagg. Som tur är så är det inte så dyrt (tror jag) men, kan tänka mig att jag kommer få kriga för att få mina händer på en. Håll tummarna för mig.
Rebeccasimonsson

my mind

asdfghjkllove
instantbarbie
teenagersposts

reverse

asdfghjkllove

sex and rock n' roll, fuck the drugs.

Cut a sidecut, dye my hair pink, listen to skrillex and fuck with the stars. That's my plan for 2012.

I will find you, I will reach you - or I will lose my mind

(I'm sorry, but I can't remember where I got the pics from. Probably knightcat or jakandjil)

prove that I'm right


beautiful men.

M u m s

Fears on their wings

what have I done,
with my heart on the floor?
Must be out of my mind,
to come back begging for more.
But if you stay,
if you just stay for the night.
Swear that I'm yours,
and I'll prove that I'm right.

teardrops falling on my...


take this broken heart and guide it home, guide it home,
and lay this weary soul to rest oh Lord, oh Lord
so this is the way it feels, this is the way it feels,
feels to be left back right where we started.
If everything else is real, everything else is real,
than maybe the love we built on was faulted... in our song.

look at me when I'm talking to you

I see the pain hidden in your pride.


RSS 2.0