Mooooooonday.. Tuueeeesday....

This is how my week goes.. Mooooooonday, tueeeeeeesday, wedneeeeesday, thuuuuursday, friday saturday sunday. Lol. Skamtosido. Igar blev det inte mycket gjort, forutom att jag foljde med Fia till DMV dar hon skrev sitt teoriprov, och klarade det. Grattis alskling. Sen blev det en ol pa soffan, och i sang tidigt.
 
Imorse gick jag upp innan solen kandes det som, och akte med Bella till skolan. Jag var tvungen att traffa en counsler, for att se vad jag behover for kurser for min framtida transfer. Efter det akte jag med min partner in crime Josefin och njot av en ordentligt fin javla lunch pa Spago, Beverly Hills. Bland det basta jag atit i mitt liv. MUMS. Kom hem till glada besked, varan lagenhet ar antligen klar och nycklarna far vi imorgon bitti. 
 
Akte till Walmart for att titta pa lite saker, och pavagen hem sprang vi pa det mest magiska mina ogon skadat sen mer an ett ar tillbaka. Krispy Kreme. Min karlek till amerikanskt snask ar ju inget skamt. Det finns ingenting jag alskar sa mycket som artificiellt crap. Ingen kan bli forvanad om jag gar upp minst 20 kg av att bo har. 
 
Nu pa kvallen har jag bara suttit och forsokt enrolla i massa kurser, och det slutade med typ ingenting som jag ville ha. Men fick iallafall in Math 84 (antligen) och ENG 1. De typ tva viktigaste kurserna for denna termin. Iochmed att min matteniva inte ar pa den basta sa masta jag hinna lasa typ 5 eller 6 mattekurser innan jag kan gora min transfer. Sa wish me luck on that one!
 
Nu ar det strax dags for att slacka lampan, ska ju upp tidigt imorn for att hamta nycklarna! YAAAAAAY..
 
Much Love,
xoxo. 
 

Gordon Ramsay at The London

Sa igar var vi pa middag pa Gordon Ramsay at The London, har i west hollywood. Fia ville bjuda mig pa en forsenad fodelsedagsmiddag, och jag valde forstas en av mina absoluta favorit restauranger. Har alltid fatt spektakulara upplevelser nar jag varit har. Magisk service, men framforallt fantastisk mat. Efter vi avnjutit den fantastiska middagen slurpade vi i oss varsinn Whisky Sour, hoppade in i en taxi och akte till AV. En liten nattklubb har i LA. Dansade tills jag fick ont i benen, och skrattade och madde valdigt bra.
 
Idag har vi atit "brunch" pa IHOP, International House of Pancakes. Hur bra bakismat? Kollat pa film, och sen blev jag sa rastlos sa jag och Bella gick upp till Runyon. Turligt nog hann vi precis hem innan himlen oppnade sig. Nu ar det dags for film, och slacka lampan.
 
Hoppas ni mar bra dar hemma!
Much Love.
xoxo.
 
 
 
 
 
 
 

Rainy days...

Sa imorse nar jag vaknade var min plan att ga upp till runyon, men da borjade det sjalvklart att regna. Sa jag tog hissen ner till gymmet har i huset, och gick pa lopbandet i 65 min istallet. Riktigt skont satt att borja dagen pa, men efter det sa dog jag ju och har inte gjort nagot annat an att titta pa TV. Bl.a. Modern family som ar den absolut basta TV serien som finns haha..
 
Nu sitter jag i soffan och vantar pa kvallens spannande planer, vi ska ut och dansa. Couture star pa schemat, med varldens roligaste tjej - Josefin som jag lart kanna har nar jag vart pa semester och nar hon var hemma i Sverige i somras. Finns nog ingen jag skrattar sa mycket med och at. Haha, hon ar galen - och passar darfor mig helt perfekt. Far komma med mer uppdateringar till er imorn, efter en galen raj kvall i Hollywood!

Los Angeles

Sa nu har jag antligen kopt mig en alldeles egen Macbook Pro, men vi har fortfarande inte kommit in i varan egna lagenhet. Jag har ju tankt att jag ska borja blogga igen, sa mina vanner och min familj kan folja mitt liv across the seas, men jag kan inte lova att jag kommer uppdatera overdrivet de forsta dagarna, for det ar lite halvmycket som hander och lite halvjobbigt att bo temporart.
 
Nu i tva veckor har vi bott hemma hos tjejerna, Bella och Sussie, som sa snallt har latit oss lana deras ena sovrum. Men mycket ska handa i detta hem ocksa, sa nu ar vi placerade med vara saker i ena sovrummet och vi sover pa en madrass i vardagsrummet. Vi hoppas pa att nagon gang i helgen fa flytta in i varan alldeles egna lagenhet, bara ett par steg ner i korridoren. 
 
Vad har vi gjort an sa lange? Fixat med varan lagenhet, oppnat bankaccounts och bara levt. Festat lite grann har vi hunnit med, och sjalvklart lite obligatorisk och o-obligatorisk shopping. Target och IKEA har vi varit pa for att kopa lite fina saker till varan lagenhet. Men sjalvklart ocksa stor shoppat pa Victorias Secret och jag kunde ju forstas inte lata bli att kopa nya skor. Shoe-lover som jag ar. 
 
Hur trivs man da i den har fantastiska staden? Underbart. Vadret ar magiskt (Forutom de senaste dygnet da det har regnat som aldrig forr) shoppingen, nattlivet och vardagslivet. Vi har 10 minuters promenad upp till mitt absoluta favoritstalle - Runyon Canyon. Dar traning och utsikt kombinerat blir varldens skonaste traningspass. Dryga timmen tar det dit, runt och tillbaka. Ska bli en del av min veckoliga rutin som jag forsoker starta.
 
Har inte riktigt orkat synka ihop min telefon annu med datorn, men sa fort jag gor det sa ska ni fa sa mycket bilder som mojlig. In the mean time, far ni halla er uppdaterade pa min facebook och instagram.
 
Jag har inte riktigt kommit fram till att jag bor har, sa saknaden av alla dar hemma har inte riktigt slagit in annu. Men nar den gor det, sa har jag vanner har som kan hjalpa mig igenom de varsta tiderna. Men nu far det racka for idag, och jag ska aterga till mitt kollektiv boende med varldens finaste tjejer.
 
Much Love,
xoxo.

RSS 2.0