As long as you love me.

As long as you love me. I'll be fine.
You make me smile, on the inside too.

You're my hallelujah.


Mood Swings.

Jag har allvarliga Mood Swings. Mina dippar är så låga nu, så jag fastnar i intet. Och mina högar är så glada, att jag hoppar runt som ett litet barn. Allt är väldigt allt just nu. Det är väldigt mycket som pågår, och absolut ingenting. Jag har fastnat i en rutt i mitt liv, som är så tråkig så jag vill skrika. Jag vaknar, jag jobbar, jag äter, jag sover. Ibland klämmer jag in lite sprit i det också. Eller mycket. Och blir jättefull. Och o-kontrollerbar.
 
Jag lever i någon slags dvala och väntar bara på nästa kapitel av mitt liv. Om 83 dagar åker jag till Los Angeles, igen. Men den här gången stannar jag för gott. Iallafall i minst 2 år. Min utbildning, som jag vill och ska gå är på 6 år om jag kommer in på Universitetet efter min degree från Santa Monica. Håller ni tummarna för mig?
 
Just nu handlar allt om papper, och det är mycket. Och det är körkort, och det är lägenhetsletning, och visum ansökningar och bilar på internet och allt som gör mig så nervös så jag nästan lägger ner allt för jag blir så stressad. Nu vill jag bara bli klar med allt, packa ihop mina väskor - och åka. Och gärna, aldrig mer komma tillbaka. 
 
 
September i Las Vegas. Världens bästa semester.

RSS 2.0