The shit has hit the fan.

TRO ALLTID PÅ DIN FÖRSTA INSTINKT.
För i efterhand, så får man alltid reda på att den var rätt.
Vilken jävla tur att jag trodde på vad jag själv såg,
för du har bara bevisat EXAKT det jag trodde.

Come on I'm losing Control


Det är mycket nu..

Så idag har jag fått tag på en studievägledare - som berättat för mig att jag måste läsa 300 poäng på Komvux i höst för att kunna få ett slutgiltigt komvux betyg.. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ta för kurser, men nånting som gynnar mig och som är roligt och lite lättare. Skulle egentligen vilja ta Matte C, men jag är rädd för att jag inte klarar den kursen.

Jag har haft SÅN ångest idag för mina gymnasiebetyg. Jag kan nog inte förklara för er hur mycket ångest jag har för att jag inte bara gjorde allt de här när jag väl gick i gymnasiet? Skoltrött eller inte, det hade ju varit så mycket lättare nu om allt bara hade varit klart. Jag ska aldrig pusha mina barn - men fyfan vad jag ska berätta för dom om min ångest som jag fick ha bara för att jag fuckade upp mina gymnasieår. För kröka, röka och killar var ju SÅ mycket viktigare?

Första veckan i gymnasiet.. Ung och dum - men jävligt snygg tjej!

Överexhalterad.

Så nu har jag börjat ta tag i mitt liv här hemma, det tog inte många dagar innan jag tröttnade. Ska snarare säga timmar. Så nu har en megarensning av min garderob gjorts, och mina prylar - slängde massvis med saker. Så jävla skönt.. Sen nu har "Project LA" satt igång. Idag har jag hämtit mina gymnasiebetyg, och sitter fibrilt på internet och försöker hitta vad det innebär med ett slutgiltigt gymnasiebetyg - någon som vet?


Lycklig är jag för jag hade tydligen fått godkänt i Matte B - jag var helt bombsäker på att jag hade failat den kursen. Men jag kanske hade lyckats med det ändå. Blev lite småirriterad att jag hade fått IG i Naturkunskap? Alltså, hur får man de? Jag ångrar så innerligt vad jag gjorde med mitt liv i gymnasiet, och hade jag bara kunnat vrida tillbaka klockan och göra om allting så hade jag verkligen gjort det helhjärtat och inte som jag gjorde.


Det ända positiva som jag egentligen fick ur min tid på gymnasiet var väl alla mina fina vänner, som jag aldrig umgås med längre i och försig, men jag vet att dom finns där. Sen hade jag ju mitt utbytesår i Sweet Home Alabama - det bästa jag någonsin gjort i mitt liv. Det är därför jag är så motiverad för de kommande fyra åren i USA, för jag tror att det kommer göra mig riktigt gott.


Jag känner att jag trivs i USA, och passar in där. Jag mår bra när jag är där, och när jag får full användning för mina engelska kunskaper. Jag önskar att jag kunde flytta dit imorgon, och bo där för resten av mitt liv för så bra känns det när jag är där och har alltid gjort det.
Ser fram emot det här så mycket.. Vill åka nu..


Jag och Sarah Catherine, en sommarkväll i Mobile, Alabama.

those were the best nights of my life..


Jeffrey Campbell Lita

Obviously - The Jeffrey Campbell Lita is the best shoe ever created.. Now, is it Ok to buy this shoe in every color that exists? Cause I kind of want to. I could wear this shoe, every day for the rest of my life..

Obsessed with these right now, Jeffrey Campbell Lita Universe:
Wobbeli Wobble

Alltså. När man inte vet vilken dag och vilken tid det är då är man trött. Det är ju uppenbarligen fredag kväll, och jag ska till jobbet - men det känns som alla andra dagar. Sist jag sov var natten mellan Onsdag och Torsdag, då sov jag typ 3 timmar totalt när jag somna och vakna och somna och vakna. Har precis tagit en två timmars powernap. Fuckade mitt huvud ännu mer så ikväll är det jag och Redbull som gäller! Önska mig lycka till?


Hey - this is crazy

Hey, I just met you
and this is Crazy
But here's my number..
So, call me maybe?

Fuck.

Hemma igen. Ingenting stämmer. Detta är inte rätt. Men, jag har bestämt mig för att ta arslet ur vagnen för en gångs skull och börja titta på studier i Los Angeles. Jag skall flytta dit. The sooner, the better. Nu är jag dödstrött och borde egentligen sova, men orkar iallafall inte blogga mer - så jag ska uppdatera snart igen I promise.. Men nu: drömma om flytten till USA.LA LA LAND

Alltsa.. Jag ar besatt av den har staden.. Pulsen och vibrationerna som gar igenom staden.. Jag vill flytta hit.. Men, det ar ju inte det absolut lattaste att gora om man inte vill ga i skolan.. Vart var vi? Ja, Lordag morgon borjade med att vi akte upp till Runyon Canyon och hike:ade.. Riktigt fett.. Inte riktigt lika jobbigt som jag trodde det skulle vara, men fortfarande jobbigt.. Gick ner och la oss vid poolen en stund efter det, mycket skont maste jag saga.. Sen var det dags att gora sig iordning for middagen pa Gyu Kaku.. Nagot stalle har som tjejerna alskar.. Man grillar sin egna mat pa bordet framfor sig.. Vidare fran Gyu Kaku akte vi till Greystone, en riktigt maffig nattklubb som ligger har i LA.. Tyvarr sa var det inte lika roligt som vi hade hoppats pa, och efter nagon timme sa gav vi upp och akte till Roxbury.. Riktigt nice.. Bra drag, bra musik och mycket annat trevligt.. Traffade ett gang killar som vi akte pa efterfest hos.. Inte lika galen efterfest som vi hade hoppats pa, men roligt anda..
Sondagen kom, da vi hade planerat bade det ena och det andra.. Bl.a. poolparty och dagsfest pa fourteen.. Vi sket i alla vara planer, och tog oss upp till Rodeo Drive istallet. Borjade med en fantastisk champagne lunch pa nagon liten italienare innan vi gick pa shopping rundan. Rodeo drive ar alltsa bara massa fina butiker.. Shoppade inte loss direkt, men ett par skor och ett par solglasogon fran Miu Miu fick folja med mig hem! Magiskt..

Promenerade hem fran Rodeo Drive, vilket tog typ 1 timme om inte mer.. Hoppade direkt in i bilen for att aka upp till Hollywood Hills for att se pa Solformorkelse, eller Solar Eclipse som det heter pa engelska. Cool upplevelse, dock var jag sa trott sa jag orkade typ inte bry mig sa mycket haha.. Fastnade sen i ett riktigt photoshoot med tjejerna vid Hollywood Skylten hahaha.. Sen akte vi hem, landade gott i soffan till Keeping up with the Kardashians. Bast. Nu ar det mandag, och snart dags att aka hem. Helvete..

Jag trivs sa bra har, sa jag kan helt arligt saga att om jag inte hade haft mitt fantastiska jobb hemma i Sverige sa hade jag nog aldrig akt hem! Vill flytta hit - och ska pa nagot satt losa det!!finally

Antligen har jag fatt farga mitt har.. Jag ar saaaa nojd, assa det ar saa fint!!! Jag kan inte saga sa mycket mer an att jag alskar det. Vad har hant sen sist da? I onsdags lag jag vid poolen hela dagen, tills jag traskade bort till beverly center och kopte tva par skor.. I torsdags akte vi till Universal Studios och hade jordens roligaste dag.. Sen klippte och fargade Christine Kuno mitt har.. Helt fantastiskt begavad tjej.. Har aldrig varit sa nojd med mitt har som jag ar nu :) Sen akte vi pa en forfest pa nagot hotell, och vidare till den nyoppnade nattklubben Lure. EC Twins spelade.. Stor och pampig nattklubb, med mycket bord - men annars en ganska trakig inredning tyckte jag nog.. Idag har jag varit sa bakis sa jag nastan dott typ.. Legat vid poolen hela dagen, tog en liten svang till Beverly center och nu tjatat pa tjejerna i 3 timmar om utgang.. Alla bangade, sa jag fick med angest sitta hemma pa soffan.. Men det kanske ar lika bra :) Imorn ska vi till Runyon Canyon och hike:a och pa kvallen blir det Greystone. Love it..


I'm obsessed

Ok så ni som följt min blogg genom alla 300 år som jag bloggat, vet mycket väl om att jag älskar USA. Ni som inte vet det, kommer förstå det strax. Jag har bott i USA totalt två år av mitt liv, och älskar det. Om jag kunde flytta hit imorgon, så skulle jag kunna göra det utan att ens säga hejdå till mina föräldrar (no offense) .. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag tror att det är att allt är så enkelt, snabbt och funktionellt i USA. Alla är så hjälpsamma och bemötande. Passar mig perfekt.. Och på det så ÄLSKAR jag "Amerikansk" mat och amerikanska godsaker.. Finns en anledning till att jag alltid blir ett par kg tyngre väl här!


Som ni kanske förstår är det inte mycket tid över till att blogga, så ni får kanske ha lite överseende.. Men vad har vi gjort? Vi landade i Söndags eftermiddag. Blev hämtad av mina fina på flygplatsen, lite kramar och en massa tjejskrik. Åkte förstås direkt till Tacobell, Chicken Quesadillas for the win! Hem och landade skönt i soffan, med lite bubbel. Bestämde oss för en liten drive igenom staden för att visa Frida runt, detta är Fridas första gång i USA överhuvudtaget! Wow.. Lyckades hålla mig vaken till 12 am (24.00) för att jetlaggen skulle bort direkt! Måndag morgon, vaknade runt 9 tiden (YES) och gick ut på en promenad genom stan. Satte oss på Urth (?) Café och åt frukost.. Gick hem och gick till poolen, och jag låg självklart i skuggan - albino som jag är.. När vi kommer tillbaka till rummet så inser vi att den där morgon promenaden hade tagit lite mer färg än vad vi trodde. SVINRÖDA var vi! Fail..


Duschade, klädde på oss och åkte upp till The Grove, som är ett litet shoppingcenter, här precis ovanför oss. Ni som sett The Hills har sett när de bl.a. "firar Jul" uppe i The Grove. Tog ett bord för 6 på The Cheesecake Factory som är ytterligare en favorit hos mig (Och tjejerna också tror jag!). Väl efter middagen var det lite trötta ansikten, men jag och Denise skulle bege oss ut på stan! First stop: Bar Marmont! VILKEN plats.. En relativt stor bar i världens härligaste atmosfär. Lite F12 Salong känsla fick jag.. Vi surplade i oss några Amaretto Sours och snackade girltack så det räckte. Fick lite fart på våra ben och ville dansa lite! Taxi! Till en klubb som hette AV, tydligen rätt nyöppnad enligt D - och jag ville ju bara festa så why not? Också riktigt häftig, inte särskilt stor - men lagom för en måndag kväll. Dansade tjejer stod överallt i rummet upphöjda på podier, och när det kom en beställning på två Ace of Spades magnum så sänkte dom ner en tjej från taket i "snören" som hon gjorde en liten show av.. Japp, det var nice.. Men längre än så kom vi inte, eftersom nattklubbarna i LA stänger klockan 02. Så kvart i 3 nånstans däckade vi i varsinn säng.


Tisdag morgon, tänkte att mina brännskador inte var så farliga - och gick ner och la mig typ två timmar vid poolen (självklart, i tröja och i skuggan!) innan vi sen skulle bege oss ut till fantastiska Santa Monica. Promenaden ner till stranden, äntligen få känna lite sand mellan tårna, den fantastiska piren (som jag i hemlighet hatar för den hade sönder min telefon) innan vi begav oss upp till 3rd där shoppingen kunde börja! Vi hann bara med Converse store, Forever 21 (bara 2 av tre våningar) innan vi skulle äta middag på Wokcano. MAGISK mat. Edamame bönor och Chicken Dumpling. Jag var mätt. Tack tack. Frida var inte klar med sin shopping, så vi gick tillbaka till Brandy (?) och gick loss lite mer. Fick ordagrant slita bort henne från 3rd när vi ville åka hem. Efter en liten detour förbi Malin och Felix, och deras ADHD hund så landade vi hemma i soffan framför Burlesque. Tisdagslyx tycker jag. Perfekt start på semestern.


Nu sitter jag här, Onsdag morgon och tjejerna har åkt iväg till skolan. Frida följde med för lite strandhäng och shopping i Santa Monica. Jag, sitter här med vad som känns som tredje gradens brännskador och undrar vad jag ska underhålla mig själv med - ensam en dag i West Hollywood. Jag har nog bestämt mig för att det fantastiska Rodeo Drive står på mitt schema. Bara shopping, shopping, shopping - och kanske en liten lunch nånstans för mig själv i det fantastiska vädret. Dock - i skuggan. Fittliv..


Så - där har ni två dagar i ett bokformat haha.. Får nog lära mig att sammanfatta lite bättre. See you when I see you! xoxo

(ppsssstttt: för att få kika på lite bilder - klicka HÄR)

slowdancing in a burning room

Så nu är det inte långt kvar tills jag sitter i bilen i en drive-through till tacobell och njuter. Hehe.. Driver, men tills jag får krama om mina älsklingar! I'll bring some sun back for ya'

Förlåt!

Förlåt mina små kycklingar att jag är så dålig på att uppdatera. Men är så upptagen med allt annat i mitt liv just nu känns det som. Tittar på lägenheter, förlorade min drömlägenhet när jag insåg att den var del av en oäkta förening. Flyttade hem till min mamma, ut och festa, packa för den bästa resan i mitt liv. Ja, bloggen är tyvärr inte prio just nu.. Tydligen inte träning heller :( .. Men väl hos tjejerna så har vi lovat varandra mycket träning. Jag har tänkt börja varje dag med 1 timme i poolen. Jag kanske aldrig har nämnt att jag har tävlingssimmat när jag bodde i USA? Nu är det nära. Klockan 07.00 söndag morgon går taxin från Kungsholmen mot Arlanda! Weaaayy


Paniken som uppstår...

När man inser att det är mindre än en vecka kvar tills man ska åka på top 3 bästa semestrar i livet, men har absolut INGEN aning om vad jag ska packa med mig för kläder.. Holy crap.. MEN, vad gör det - för jag ska åka och hälsa på mina älsklingar i Los Angeles!! Vad behöver man egentligen ha med sig förutom pengar?


come and take a walk on the wildside..


#Let's go play in the water

You can borrow my rolling stones tshirt

RSS 2.0